телескопични товарачи

Намерени са 182 резултати на 10 страници

Сред множеството от марки и модели земеделският производител може да се обърка. Тогава как да изберете надежден телескопичен товарач? Златно правило е закупеният агрегат да може да се изплати напълно само за няколко години, а срокът на годност без ремонт да е продължителен. Може да постигнете това в Tractor.bg. 
 

Как да изберем машина, която да ни служи добре?

Телескопичните товарачи се различават по товароподемност и дължина на стрелата. Освен това всеки един от тях има нужда от навесно оборудване. 
При избора на машина отговорете си на два въпроса:

  • В какви условия ще я използвате;
  • Какви характеристики на товароподемността са Ви необходими.


Освен това обърнете внимание на кабината. Тя трябва да бъде комфортна и добре структурирана. Никакви детайли не бива да възпрепятстват работата на оператора или да пречат на обзора му. 

Не подценявайте фактор като икономичността – в последно време тя има все по-голямо значение. Всеки телескопичен товарач се характеризира с разход за закупуване, при експлоатация и евентуален ремонт. Задължително се осведомете за разхода на гориво. 
 

Опции

Всички водещи марки на съвременния пазар се стремят да предлагат надеждна техника, която отговаря на специфичните потребности на купувача. Поради това не подценявайте полезни опции като: контролен блок за работно устройство, работни светлини на стрелата, климатик, хидравлично заключване, допълнителна хидравлична линия на стрелата и др. 
 

Всички изгодни оферти и цени на едно място 

Из морето от предложения може да се ориентирате лесно и бързо, използвайки сайта Tractor.bg. Той предлага максимално разнообразие от оферти на машини от различен клас и от много доставчици. Така получавате достъп до най-актуалните телескопични товарачи на пазара на един клик разстояние. 
Всяка една оферта върви с допълнителна информация за продукта, снимков материал, видео и контактите на продавача. 
 

Бързо и леснодостъпно 

Чрез няколко клика в сайта Tractor.bg може да се свържете директно с продавача, като получите цена, която е най-добра за Вас. Разгледайте офертите ни, сравнете ги и преценете кои сред тях биха били от полза, за да бъде по-продуктивно стопанството Ви. След това не се колебайте - позвънете на продавача и обсъдете всички детайли, докато удобно разглеждате бъдещата си покупка в Tractor.bg. 
 

Виж още